İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Ortaokulu

Tamer UMUT - Okul Müdürü

Eylül  2019 da okulumuzda Okul Müdürü olarak   görevine başlayan Tamer UMUT  evli ve iki çocuk babasıdır. Lise Eğitimini  Anadolu Öğretmen Lisesinde bitirdikten sonra Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır.Sırasıyla müdür yardımcılığı,Müdür vekilliği ve kurucu müdürlük yapan  okul müdürümüz  Stratejik Plan İzleme Semineri , Doküman Yönetim Sistemi Kullanıcı Eğitim Semineri , Özel Yetenekliler Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Özel Eğitim Hizmetleri Semineri  gibi daha  birçok eğitime katılmıştır.Mülki amirlerince verilen 7 başarı ve 2 üstün başarı belgesine ‘’Çalışkanlık’’ gerekçesiyle layık görülmüştür. İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi bölümü  Liderlik alanında Tezli-Yüksek Lisans Eğitimi mezunudur.Bu alanda 1 tez 1 ulusal 1 uluslar arası makale hazırlamışıt.